Wat is SPIN?

SPIN is een studenten sportvereniging in Utrecht die vijf verschillende boardsporten beoefent: kitesurfen, golfsurfen, snowboarden, wakeboarden en skateboarden.

Wanneer kan ik mij inschrijven?

Aanmelden voor SPIN is alleen mogelijk tijdens de UIT in augustus in Café De Flater. Deze UIT (2017) zullen er de hele week van 13:00 tot 20:00 SPINners voor je klaar staan om je een inschrifformulier te geven.

Ook zijn wij in Café de Flater op:
Maandag en Woensdag van 13:00 tot 16:30
En vrijdag van 14:00 tot 16:30

Zijn er toelantingsvoorwaarden?

SPIN kent drie toelatingseisen:
- Een passie hebben voor boardsporten
- Ingeschreven staan bij een HBO of WO opleiding
- Wonen en/of studeren in Utrecht

Zijn er verplichtingen als ik mij inschrijf bij SPIN?

Bij SPIN is er één verplichting en dit is de SPINtro. Dit is een heel tof intro-weekend waarbij we keihard gaan boarden. Verder ben je zo actief bij SPIN als je zelf wilt.

Hoe veel geld kost SPIN?

In 2017-2018 is de contributie van SPIN €110. Hier zitten geen trips bij gerekend, deze moet je los van je contributie betalen. Wél krijg je een dikke korting vanuit SPIN en worden zo tripjes veel goedkoper dan wanneer je zelf op trip zou gaan!

Wat gebeurd er als ik mij inschrijf?

Om de unieke SPINsfeer te behouden kunnen er helaas maar 70 nieuwe SPINners per jaar bij onze SPIN-familie. Dit betekend jammer genoeg dat wij moeten loten (35 mannen, 35 vrouwen). Na het aanmelden is dus nog niet zeker of je ook daadwerkelijk bij SPIN zit maar dit laten we je op de zaterdag na de UIT weten.

Meer vragen?

Check dan onze contact-uit pagina die speciaal is ingericht voor de UIT om je vraag meteen aan de juiste persoon te vragen!