Vlieg Tuig 2016-2017

Tuig van de richel! Maar niet zomaar tuig, dit tuig hangt niet op een bankje, dit tuig vliegt het allerliefst. Schulti's doet ze helemaal niets meer als er wind is. Maar wie is dit tuig
Steven
Mister materiaal, hoofd bagage, Steven. Deze oer kiteman weet alles over kiten en het materiaal dat je nodig hebt. De ideale man als je nog wat info nodig hebt over C of delta shape, wave of twintips en wanneer je nou 22 m of 20 m lijnen gebruikt. Daarnaast geeft hij ook nog kitesurfles bij SPIN. Jammer genoeg doet zijn schoudert dit jaar niet volledig mee. Maar dat houdt hem niet tegen om zich volledig in te zetten voor de kite. Deze man zorgt dat we met ons vliegtuig met alle bagage aankomen.
Steven Addink
Minouc
Hoofd luchtverkeersleiding jonkvrouw de Brauw. Deze chick heeft de volledig controle over alle communicatie. Ze zorgt dat iedereen gelijk wordt voorzien van de juiste informatie voor trips en leuke feitjes. Eeuwig voorzien van een glimlach wordt er aan iedereen vergadering wel weer een positieve draai gegeven. Daarnaast verzorgt Minouc altijd lekkere toetjes voor na het eten.
Minouc de Brauw
Lennart
Directeur groundcontrole mister Leanhard. Met zo’n 500 aanslagen per minuut schieten de notulen uit de vingers van deze man. Naast deze geweldige skills komen de meest gekke, creatieve en idiote ideeën naar voren waar niemand ooit aan heeft gedacht. Meerdere gekke stunt worden uitgevoerd tijdens trip waardoor sommige mensen soms hun hart even vast moeten houden.
Lennart Landsmeer
Johannes
Directeur van de financiële sector en internationaal. Hij maakt de meest indrukwekkende excel sheats met formules waar zelfs Einstein nog even over na moet denken. Alle financiële zaken zijn in goede handen bij deze Dagobert Duck met een gouden hartje. Naast al deze talenten zou je bijna vergeten dat deze man pas net is begonnen met kiten. Als ware golfsurfer is die eindelijk over naar de good kite site. Deze man scheurt als rockie al als een echte pro over het water. Tijdens de vergaderingen voorziet hij de commissie daarnaast altijd van overheerlijke thee.
Johannes Mende
Reinier
Hoofd PR en manus van alles. De man die altijd wel het gene bij zich heeft wat je nodig blijkt te hebben. Met al zijn charme en charisma verleid hij bedrijven in het sponsoren van onze trips. Dit zorgt ervoor dat er wat geld over blijft in onze al zo lege studentenportemonnee. Deze bear grylls van de lager landen is altijd ready om te gaan kamperen. Naast al zijn taken in de kitecommissie houdt deze jongens zich ook nog bezig in de biglebouwski. De handyman van de kitecommissie.
Reinier van Velzen
Rick Marketing hoofd en broekie van het team. Deze jongen enthousiaste hond is altijd weer stoked om te beginnen met vergaderen. Met zieke film ideeën en vernieuwende edit skills worden alle trips goed vastgelegd zodat alle deelnemers lekker kunnen nagenieten van de aftermovies als ze op de bank ploffen. Met super leuke ideeën voor nieuwe activiteiten tijdens trip kunnen we nog wat mooie dingen verwachten van Rickerd.
Rick Blanksma
Tiffany
Hoofdpiloot met een bos wilde krullen. Deze kite chick zet je na een turbulente vlucht weer met beide benen op de grond. Met haar kennis en wijsheid houdt ze het VLIEG op het rechte pas en het ongeregelde TUIG in bedwang. Respect is wat ze zullen hebben voor deze kitekoningin, so beware, Gelukkig kan je ook heel hard lachen met deze krullenbol en geeft ze ook nog eens les. Toch nog lief, wie had dat nou gedacht
Tiffany Leenders
Tessa
Voor veel mensen een nog zo onbegrepen persoon binnen het Vlieg-Tuig personeel. Als het opperhoofd boven de hele commissie houdt Tessa bij iedere vergadering alles goed in de gaten. Ze geeft iedere vergadering weer interessante leuke wendingen. Ze zorgt dat er niet te veel wordt gepraat over dingen als seks want dat zou alleen maar afleidend zijn. Verder is Tessa ook leiding van de Pandaclub en een mysterieuze nieuwe club genaamd de net-niet-cie (voor sommige eerder de net-wel-cie).
Tessa Laan