Stichting Opkicker 2016-2017

Kinky in de kabel of met je kabel of pinky in Katinky – Wow wat een Vo. Opkickeren met je bakkes. Het natste hertje van het westelijk halfrond. Een seizoen was genoeg om deze VO tot ware heldin te verheffen. Nimmer beffen, soms wat kleffen. Vaak aan het cheffen, dus wij beseffen dat we het niet beter hadden kunnen treffen. Een draak, met hart voor de zaak, vaak op smaak, wat leidt tot mannelijk vermaak. Maar da’s een bijzaak.
Katinka Buiting
Maarten pannenkoek in je Onderbroek Boek – Secra – Schrijfslet van de kinderboeken-wake. Hij boft dat hij zijn pedopas heeft afgestoft. Ik zeg altijd maar zoo, want da’s korter dan dierentuin. Met z’n bruine kruin, een fortuin in de schriftelijke speeltuin. Soms z’n aandacht even kwijt, maar met wat ritalin erin een aanwinst voor SPIN. Ook zonder ritalin. Met concerta bijvoorbeeld. Of XTC. Pillen. heuuu
Maarten Boek
Ties de Theije - Als een Vis in het water de Fiscus! Vind je het gek als ik deze Vis kus? Dus! Jalalalala, geld! Geld is macht en eendracht is pracht. Fiscus zijn is best wel ruk, zwaar ondergewaardeerd, gesuggereerd door incalculatie der frustratie. Stuk. Zijt gij hoer of zijt gij dief, hebt gij geld, heb ik u lief!
Ties de Theije
Hugo Oudman van Wolventand tot Tijgerkies III, Ge kent ‘m wel! Doet dingen met vingers en nibbets en Panamezen en vaak naakt. M&M dus. Met camera in de hand, loopt het uit de hand, nooit op het strand, want daar zitten al die lelijke kiters. En naakt. Trouwens, sommige mensen noemen hem Tycho, heel raar.
Tycho Oudman
Eileen, laat je tieten zien. Is allergisch voor noten en zaad, dus als je het maar laat. Ze welt op waar je bij zit (of in). Met deze epipen fan aan onze zij, is ze d’r bij en zijn we blij met haar dit jaargetij in de partij van de armoed. Eehh arbeid. Deze meid, heeft schijt aan het politiek beleid. PR en sponsoring zijn echt haar ding. Zoals het eeuwenoud gezegde luidt: kip en fruit. Extra veel meloen, ik zou d’r doen.
Eileen Farnham
Sam. Kan er wat van. Immer lam. Af en toe in sam. Maar dan andersom. En best vaak eigenlijk. Wat doet ze? Sam! Duh! Oh, en communiceren. Dat kan je leren. Blond en met een praatgrage mond, lult ze gezond veel stront, wat verdomt goed van pas komt. Soms. Maar meestal niet. Krullen is ook nog een kenmerk. Sterk. En ze heeft een rela. En moeite met eigen shirts kopen, waar ze in rond kan lopen. Open.
Sam Post
Meine Lissen, Henk, Frederik, Johannes Couranes Klene. Ik zou je willen vragen om het een keer met Mei te wagen, maar ik weet niet hoe?! Hij weet niet hoe! Altijd in voor enthousiasme en goed voor de nodige chaos. Bos. Hout. Voor. De. Deur. Kleur. Scheur. Meur. Etten-Leur. Dit slaat nergens op. Stop!
Mei Nelissen
Met Daan op de Baan! Gaan, Tromp, niet lomp, wel stomp. Mattie van materiaal. Altijd anaal, zelden frontaal. Maar meermaals verbaal. Opperbevelhebber van de Nederlandse en Deense vloot. Geboren in Rotterdam en overleden in 1691. Een aanwinst voor Nederlandse wateren. Vroeger op wind en mast, nu op gas. Leuke gast. Vaak te gast. Dat past. Past vast. Bon!
Daniel Tromp